HTML/CSS

Izrada web stranica

HTML/CSS

Mnogi klijenti nekada požele da imaju potpuno drugačiji sajt, nešto što će se isticati po dizajnu od ostalih. Takvi sajtovi mogu se uraditi i u WordPress-u, ali i u jezicima HTML i CSS započevši od čiste nule. Veliki broj sajtova koji se odradi na ovaj način zahteva dosta više vremena i truda, jer se sve radi od nule, kako bi sajt zaista bio jedinstven. Postoje mnoge prednosti i mane ovog načina izrade sajta. Jedna od prednosti je lakši povraćaj sajta na internet i pronalazak hakerskih virusa ili spamova ukoliko do toga dođe, a jedna od mana je što nema sistem za samostalno upravljanje, što samog klijenta ograničava da posle samostalno menja sajt ukoliko to poželi.

Proces izrade

Izrada sajta ovog tipa započinje se u programskim jezicima HTML ( Hyper Text Markup Language ) i CSS ( Cascading Style Sheets ). Prednost izrade sajta na ovakav način jeste veća kontrola nad izgledom, čime mogu da se postignu unikatni sajtovi koji će se isticati na internetu. Sam proces traje dosta duže nego izrada sajta u WordPressu, što može da potraje i do 2 meseca, u zavisnosti od veličine samog sajta.

Ključ uspeha ovakvih projekata jeste profesionalna organizacija samog tima i poslova, kako bi svako odradio deo za koji je specijalizovan i kako bi sajt bio dostavljen na vreme sa profesionalnim rezultatima. Nakon završenog sajta klijentima nudimo mogućnost obuke ili im dajemo pisani dokument sa ciljem da im objasnimo sam proces izmene sajta ukoliko imaju potrebu da ga menjanju nakon završetka. Takođe postoji i mogućnost kupovine dodatnog održavanja čime se mi stavljamo na tu poziciju i vršimo dodatne izmene tokom narednog perioda.

Cena izrade može da varira u zavisnosti od zahteva klijenta. Ukoliko ste zainteresovani za ovakav način izrade nemojte se ustručavati i slobodno nas kontaktirajte kako bismo kreirali ponudu za Vas.